STERLING

by - juni 04, 2017


Hi allemaal! Het is weer tijd voor een outfit post 🙈 Er staat trouwens ook een nieuwe video online, dinsdag ga ik naar Budapest en in de video laat ik jullie zien hoe ik mijn koffer inpak en wat ik mee neem! Vinden jullie dat ik meer blog updates moet maken? Let me know! Het jurkje wat ik aan heb is van New Yorker, echt schattig met dat kant! Ik ben helemaal verliefd op dit tasje, maar helaas wordt hij al wat minder. Het is echt suede en het begint er nu al oud of vies uit te zien... echt jammer! Hij is trouwens van MANGO. Als laatste mijn horloge, dit is de Sterling van Daniel Wellington! Ik vind hem super mooi en dit past echt bij elke outfit. Mijn kortingscode 'JULIAVERBIJ' werkt trouwens nog steeds voor 15% korting op www.danielwellington.com, echt super lang! Dat wist ik zelf helemaal niet hihi. Wat vinden jullie van deze roze en wit combinatie? Ik ga nu naar mijn werk, broodjes bakken haha! Fijne Pinksteren XoYou May Also Like

0 reacties