SPAARTIPS VIDEO

by - juni 28, 2017


Hi girls! Er staat weer een nieuwe video online, hier in deel ik mijn spaartips met jullie! Gister was ik naar het Etos Friends event en ik zou gaan vloggen, maar dat is niet helemaal gelukt.. ik ga even kijken wat voor beelden ik allemaal heb, maar waarschijnlijk komt er alleen een blogpost! Vandaag ga ik weer drie video's editen en verder even rustig aan doen, ik heb steeds zo'n hoofdpijn. Ik vind het trouwens leuk om op mijn blog wat persoonlijker te zijn, wat vinden jullie? Misschien moet ik het wat professioneler gaan aanpakken, maar ik focus liever op Youtube video's! Het lukt me ook niet om de blogposts in het Engels te maken, al mijn bezoekers komen uit Nederland of België, dus eigenlijk is het ook niet nodig. Wie zie ik zaterdag 12 augustus @ de IJ Hallen in Amsterdam? I'll be there Xx


You May Also Like

0 reacties