BLUXBOX JUNI

by - juni 25, 2017


Hi! Vandaag weer een BLUXBOX unboxing! Deze keer heb ik er ook een video van gemaakt!
Klik hier als je eerst de video wilt zien. Het eerste wat mij opviel is dat er meer in zat dan vorige maand, namelijk twee extra's! Daarover zo meer. Het eerste wat ik uit de doos pakte was de NAOBAY Moisturizing Peeling (full size, 100ml, €15.99) en wat een fijne zachte gezichtsscrub is dit! Ik heb hem donderdag in de ochtend en avond gebruikt en hij is super fijn. De peeling bevat shea butter en amandelolie, waardoor het heel erg zacht voor je huid is. Er staat bij de beschrijving overigens dat je het even moet laten intrekken, dat heb ik zelf niet gedaan, maar toch was mijn huid super zacht! 

Daarna de I love... Mango & Papaya bubble bath & shower crème (100ml, 500ml kost €6.07), deze ruikt zo lekker, echt een vakantiegevoel krijg je ervan! Mijn eerste reactie kun je hier zien in de unboxing video! 

Ook zit er een Merci Handy Face Mist in (full size, 30ml, €4.79), hier ben ik helemaal weg van! Mijn eerste indruk / mening wordt vooral heel duidelijk in onderstaande Youtube video hahaha.

De So Susan Haute Light (full size, €17.70) is een 3-in-1 beauty product. Het potlood is te gebruiken als concealer, oogschaduwbasis en highlighter, zo bijzonder! Vooral heel handig als je op vakantie gaat met alleen handbagage en niet zoveel mee kunt nemen. Of voor in je clutch als je naar een feestje gaat! ☺️

Als laatste de Beauty Papier Blotting Paper (full size, €9.10), ook dit is perfect voor warme dagen of voor op vakantie. Er is in ieder geval goed nagedacht over de producten haha! Deze vloeipapiertjes absorberen glans, zweet en onzuiverheden. Je make-up blijft gewoon netjes zitten, super handig! De verpakking vind ik vooral mega cute en lekker zomers! Super leuk, deze maand zitten er twee extra's in de box! Een sample van een Garnier haarmasker (20ml) en van een Vision zonnebrand lotion (10ml)! Hierboven kun je meer over deze producten lezen. Mijn favoriet van deze keer is de Merci Handy Face Mist! Hij zit al een paar dagen trouw in mijn tas hihi. 


You May Also Like

0 reacties