TOUCH OF PINK

by - mei 13, 2017


Hi! Het is alweer een tijdje geleden dat ik een blogpost heb gemaakt, maar wat ben ik blij dat het weekend is zeg. Examens zijn zo vermoeiend, ik ben echt KAPOT. Vrijdag had ik er twee en dan zit je eigenlijk van half 9 tot half 5 stil en 'gefocused' op een stoel. Tussen de twee examens wel even pauze, maar dat is dan van half 1 tot 1 uur, want dan moet je alweer naar de gymzaal voor examen 2. Ik heb nu vier van de zeven examens gehad, dus dat is wel super fijn. Maandag nog twee en dan 23 mei de laaste! Ik heb super veel zin om weer te gaan filmen, daar krijg ik ook veel meer energie van. Bij deze een outfit van vorige week, de laastste keer dat echt make-up op had hahaha. Mijn kortingscode 'JULIAVERBIJ' is trouwens nog steeds geldig op Daniel Wellington voor 15% korting! Tot en met morgen krijg je ook nog een gratis charm. Ik spreek jullie snel weer 💗 PS. Als je dit leest, laat het mij even weten via snapchat (juliaverbij), instagram (@juliaverbij) of hier in de comments!

Blouse / Zara
Crossbody bag / Mango
Ketting / Amen
Horloge / Daniel Wellington
Armbandje / Jewellys.nl


You May Also Like

1 reacties

  1. Ik lees het! en je moet er echt mee doorgaan! Ik word er gewoon blij van! x

    BeantwoordenVerwijderen