STUDY WITH ME

by - mei 01, 2017


Hi allemaal! Ondanks dat ik echt moet leren voor volgende week, probeer ik wel video's te uploaden! Dit keer een study with me, wel toepasselijk toch? Laat me weten wat jullie van zulke video's vinden. Ik heb gister een hoop bestelt bij Aliexpress, dus daar komt (waarschijnlijk over een maand 😂) een shoplog van online. Ik heb ook wel super veel ideeën voor video's, maar gewoon niet genoeg tijd in verband met eindexamens en werk. In de tussentijd heb ik wel nog wat leuke kortingcodes die ik even op een rijtje zal zetten! 

JULIAVERBIJ voor 15% korting op www.danielwellington.com
JULIAVERBIJ15 voor 15% korting op www.sudiosweden.com
JULIAVERBIJ20 voor 20% korting op www.caseapp.nl
JULIAVERBIJ voor 10% korting op www.jewellys.nl (vanaf €10) 

Vandaag ga ik sporten, een video editen en daarna zoveel mogelijk leren! Xo


Hi everyone! I am wondering if someone even reads this English part, but it's okay, I enjoy writing it! I really have to study for my final exams, so I figured why not upload a 'study with me' video! I hope you guys like it. Yesterday I ordered a lot at Aliexpress, so in a month I will probably make a haul. I have a lot of ideas for videos, just not enough time.. If you wanna be twins, make sure to use my discount codes! 

JULIAVERBIJ gives you 15% off @ www.danielwellington.com
JULIAVERBIJ15 gives you 15% off @ www.sudiosweden.com
JULIAVERBIJ20 gives you 20% off @ www.caseapp.com 

Today I am going to the gym, edit a video and study a lot!! Happy shopping! XoYou May Also Like

0 reacties