SOFT PINK

by - mei 21, 2017


Yay! Outfit posts zijn echt mijn favoriet 🙌🏼 Ik vind blogs leuker als ze lekker veel foto's bevatten en dan een klein persoonlijk stukje erbij geschreven. Al die uitgebreide reviews en artikelen, daar ben ik eigenlijk een beetje klaar mee. Welke blogs volgen jullie allemaal? Anyway, afgelopen woensdag was het zo mooi weer en besloot ik deze outfit aan te trekken. Lekker veel roze, helemaal in deze lente en zomer! Wat ik ook zo leuk vind is dat je enkelbandjes kan dragen met mooi weer. Ik heb er een van My Unique Style met allemaal schelpjes, zo schattig! Hij is ook nog is echt zilver dus je kan ermee douchen, zwemmen, slapen en alles. Ook heel handig voor op vakantie en leuk voor beach foto's 🙈

Top / Primark
Short / New Yorker
Crossbody / Mango
Schoenen /  Anna Field (Zalando)
Horloge / Daniel Wellington (JULIAVERBIJ voor 15% korting)
Zonnebril / Primark
Ketting / AmenYou May Also Like

0 reacties