ETOS MASKERS

by - mei 17, 2017


Hi allemaal! Er staat een winactie online op mijn kanaal, er zijn drie verschillende prijzen, dus vergeet zeker niet mee te doen!  Het is trouwens super lekker weer, ik ga vanmiddag outfit foto's maken en jullie? Vandaag deel ik deze nieuwe ETOS maskertjes met jullie! Eentje heb ik al gebruikt voor een avondroutine video, die ook snel online komt! TIP: Bij de ETOS nu 25% korting op REAL TECHNIQUES kwasten! Ik heb maandag de Blush kwast gekocht, hij is super fluffy en komt in de video van vrijdag. Maar goed, de maskertjes! Ze kosten maar €0,99 per stuk en er zit zoveel in, dat je ook je hele hals kunt insmeren. Elk masker is 'ready to use' en 'for all skin types', dat is dus lekker makkelijk. Zelf hou ik heel erg van klei (mud) maskers. Zoals de lichtblauw 'mud mask' met dead sea minerals, seaweed & lavender. Geen idee waarom de verpakking eigenlijk in het engels is haha! Dit klinkt in iedergeval wel heel goed. Het andere klei masker is 'chocolate', met natuurlijk cocoa en shea butter. Je zult ze binnenkort wel tegenkomen in een van mijn video's! Welk masker lijkt jou fijn? 
Deze post is in samenwerking met Etos #ETOSFRIENDS. Deze post is niet gesponsord.

You May Also Like

0 reacties