ETERNITY SUMMER

by - april 01, 2017Hi allemaal! Gister ontving ik een pakketje met deze ETERNITY summer Calvin Klein parfum. Ik vind de verpakking super mooi, fris en zomers! Het is een frisse, maar toch bloemige en vrouwlijke geur en ik vind dat het mooi aansluit met de flacon. Daar is goed over nagedacht. Ik vind het vaak moeilijk om geuren te omschrijven, dus hier zijn wat details zodat je er een beter beeld bij krijgt. De flacon bevat 100 ml en kost €54,95. Daar kun je toch de hele zomer meedoen! Ik krijg helemaal zin op om vakantie te gaan naar Spanje of een andere zomerse locatie!

De geur in details:
top: steranijs, bergamot, woestijnroos
hart: osmanthus, waterakkoord, saffraan
basis: olibanum, sandelhout, huidmusk

M'n stem is nog steeds verschrikkelijk en ik vind het vreselijk dat ik nu geen video's kan opnemen. Ik heb zoveel ideeën! Er zijn zelfs al 4 video's klaar, maar die moeten alleen nog een voice over... Hopelijk gaat het snel beter en dan overspoel ik jullie met nieuwe video's! Tot die tijd kun je veel foto's verwachten op mijn blog en Instagram ☺️ Xx

You May Also Like

0 reacties