BLOSSOM

by - april 16, 2017


Hi allemaal! Zoals jullie misschien gezien hadden op mijn Instagram is Mick laatst voor het eerst foto's gaan maken en ik vind echt dat hij het goed kan! Volgens mij vindt hij het stiekem ook wel leuk, waar ik natuurlijk heel blij mee ben haha. Deze foto's zijn gemaakt met mijn nieuwe 50mm lens, zo blij dat ik daarin geïnvesteerd heb! Voorheen zat ik op websites te kijken naar musthaves, kleding en make-up, maar tegenwoordig zit ik alleen maar camera gear zoals gopro's, drones en lenzen te bekijken.. Oeps! Dit is (helaas) ook veel duurder dan wat kleding of make-up 😰 Ik begin het wel steeds leuker te vinden en ik kan niet wachten om op vakantie te gaan en coole video's te maken! ☺️ See you soon XO

Hi guys! This is my first English post. I want to practice my English and use it more since I do not use it in my daily life! I know my English isn't perfect, but I will try my hardest and please let me know if anything is wrong. As you may have seen on my Instagram lately, my boyfriend started taking pictures for me! Before I had to ask my sister or use a tripod, but a cameraman is much better hehe! I think he even enjoys it! The pictures in this post are made with my new 50mm lens. I am so so happy with it, it creates a beautiful blurry background! Lately, I have been looking more and more at camera gear instead of make-up and clothes, oops! I am really enjoying photography and filming and I can't wait for summer! Before that, I have to study really hard for my final exams...  Talk to you later, XOYou May Also Like

0 reacties