BENEFIT EVENT

by - april 22, 2017


Hi allemaal! Gister had ik perongeluk dit bericht gepubliceerd, terwijl er nog helemaal geen tekst bij stond. Oeps! Ik was naar het Benefit Event in Amsterdam en het was zo leuk! De locatie was geweldig, Studio 13. Alles wit en heel veel licht. Daar hou ik van hihi. Bij deze wat foto's van het event! Mijn favoriet is de Dandelion twinkle, een nieuwe highlighter van Benefit. Die wil ik gaan kopen als ik naar Amerika ga in de zomervakantie. Helaas is hij nu nog niet te koop in de winkel, maar dat komt snel! Nu ga ik leren voor mijn examens.. Xo

Hi everyone! Yesterday I published this without any text, oops! I went to a Benefit event yesterday, they are launching new concealers soon. The location was beautiful, Studio 13 in Amsterdam! Everything was white and pink, I love it. The new Dandelion twinkle highlighter is my favourite, I think I am going to buy it in America! Unfortunately, I have to study for my exams now.. Xo


Deze twee producten zaten in de goodiebag; ik zal ze snel in een video gaan gebruiken en dan laat ik jullie weten wat ik ervan vind! 

I got these two concealers yesterday, how cute! I will test them in my (Dutch) videos soon! 
You May Also Like

2 reacties