TWEEZERMAN

by - maart 28, 2017


Hi allemaal. Ik ben al een paar dagen ziek, maar vandaag lukte het me om een paar foto's te maken. Ik heb zondag geen video gepost en ik heb ook nog niks voor vrijdag, omdat ik m'n stem kwijt ben en er echt heel slecht uitzie. Ik kom liever weer op beeld als ik me beter en vrolijk voel, anders krijgt de video niet de juiste vibe. Vandaag laat ik jullie deze wimperkruller van Tweezerman zien! Ik gebruik niet dagelijks een wimperkruller, omdat mijn wimpers van nature vrij lang zijn en ik wil ze niet teveel beschadigen. Wel had ik er al jaren eentje in huis van de Hema. Om eerlijk te zijn dacht ik dat die goed was, totdat ik deze uitprobeerde. Dit klinkt misschien raar, maar hij voelt super sterk. Ik heb meer controle en krijg m'n wimpers veel beter gekruld + het blijft langer zitten! De hema wimperkruller is heel 'losjes' ofzo en als ik daarna mascara pak zijn m'n wimpers alweer naar beneden. Voor mij is een wimperkruller niet echt een musthave, maar ik weet nu wel hoe een goede wimperkruller moet zijn en dat ik die andere weg kan gooien! Ik hoop dat ik snel beter ben en weer video's kan maken, dan kan ik jullie live het resultaat laten zien. Over zes weken heb ik eindexamens en daar moet ik ook echt op gaan focussen, dus misschien komt er dan tijdelijk maar één video per week. Ik ga heel erg mijn best doen! Enjoy your day ☺️ XxYou May Also Like

0 reacties