MACBOOK

by - maart 03, 2017


Hi allemaal! 3 maart alweer! Een jaar geleden had ik deze dag 100 abonnees. Zo grappig wat en hoeveel er in een jaar kan veranderen.  Mijn eerste video van maart is een What's on my iPhone video en ik laat mijn nieuwe Macbook Pro zien. De video wilde niet uploaden, ik moest het 4 keer opnieuw doen en uiteindelijk duurde het uploaden langer dan een dag. Heel jammer, maar gelukkig staat hij nu wel online! Ik heb een super drukke periode op school, we moeten alles afronden en voorbereiden voor het eindexamen. Misschien komt er daarom tijdelijk alleen op vrijdag een video online, maar ik ga mijn best doen. Ik kan niet wachten tot mijn eindexamens voorbij zijn, deze zomer gaat zó leuk worden! Xo

You May Also Like

2 reacties

  1. Hoi, Je hebt echt een super mooie macbook! Hoe je die emoji's kan uitkiezen is echt grappig:) ik ben ook nog niet zo lang op youtube kanaal geaboneerd, maar tot nu toe ben je me favo youtuber!:)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi, Je bent echt goed bezig (zowel YouTube, Instagram als je blog). Ga zo door! Ik word er (persoonlijk) blij van als ik je video's zieen je blogs lees! Nog gefeliciteerd met je MacBook en veel plezier:) Ly. Xxx

    BeantwoordenVerwijderen