LUSH OPENING

by - maart 30, 2017


Hi allemaal! Door een foutje staat de video vandaag al online in plaats van morgen, waardoor ik nu snel deze blogpost moet maken! Ik ben nog steeds ziek en dat is echt zo vervelend, want ik kan nu geen video's maken. Deze had ik nog van 17 maart, maar alle andere video's hebben nog een voice over nodig...... als ik dat nu ga doen, dan gaan mensen alleen maar commenten dat m'n stem irritant is. Ik ben namelijk echt m'n stem kwijt en hoest de hele tijd, niet echt fijn voor een video. Meer over de opening: 17 maart stonden wij om 09:45 bij Lush voor de deur, want om 10:00 zou het nieuwe filiaal open gaan. Er was altijd al een Lush in de Kalverstraat, maar hij is verhuisd (zie laatste foto). Hij zit nu een klein stukje verder op en heeft zelfs drie verdiepingen! De opening was heel leuk georganiseerd; er waren Lush koekjes, sapjes uit showergel flesjes, live muziek en je kon je eigen bath bomb maken! Echt een feestje. De paascollectie ligt ookal in de winkels, dus dat was ook leuk om te zien. Ik hou echt van nieuwe producten. Vinden jullie vlogs leuk? En leuker dan normale video's of juist iets minder leuk? Ohja, ik las dat veel mensen niet kunnen reageren op een Blogger blog, maar ik snap niet waarom! Ik kan wel gewoon reageren... misschien moet ik toch maar overstappen op Wordpress? Snap er niks van haha... nou ik ga weer m'n bed in en hopelijk tot snel Xx
You May Also Like

1 reacties