ETOS SKINCARE

by - maart 21, 2017


Hi allemaal! Sinds deze maand ben ik een van de #etosfriends van Etos! Ik vind het super leuk en het eerste pakketje wat ik ontving zat meteen vol met vier fijne producten. Alhoewel ik het pakketje gekregen heb, zal ik eerlijk mijn mening over de producten geven. Voordat ik verder ga, moet ik misschien heel kort over mijn huid vertellen. Ik heb best wel een gevoelige huid, het is namelijk snel geirriteerd. Alleen op mijn gezicht heb ik hier geen last van, maar dit zijn allemaal lichaamsverzorgende producten. Als je een parfum koopt, krijg je er soms een bodylotion bij met dezelfde geur. Die gebruik ik echt nooit, omdat er heel veel parfum inzit en hier kan ik niet zo goed tegen. Zelfs bij een gemiddelde warme douche krijg ik al rode vlekken op mijn boven lichaam. Genoeg over mijn huid, laat ik jullie meer vertellen over het eerste product! 

Skin Oil €3,99
Het product waar ik het meest enthousiast over ben is de Argan & avocado skin oil. Wat ik het allerfijnst vind, is dat het super snel intrekt! Je loopt dus niet nog een halfuur met een vet lichaam rond. Het maakt mijn huid oprecht super zacht en ik krijg er geen reactie van. Ik vind het het fijnst voor mijn benen, bijvoorbeeld na het scheren. Dit product is vanaf april bij Etos verkrijgbaar!


Body lotion hypoallergeen €3,29
Het lijkt wel alsof dit pakketje speciaal voor mij is samengesteld. Een hypoallergene bodylotion, zonder parfum! Deze bodylotion heb ik vooral gebruikt/getest op mijn bovenlichaam, omdat ik hier de meeste rode vlekken krijg. Gelukkig reageerde mijn huid er niet op en kon ik lekker gaan slapen. Ik vind het fijn dat Etos met zo'n product komt en €3,29 vind ik een mooie prijs. Ook dit product trekt vrij snel in, maar niet zo snel als de skin oil! Als je een gevoelige huid hebt raad ik deze echt aan.

Lotus Flower Body Cream €3,99
Geen sprake van een gevoelige huid? Deze Lotus Flower bodycream bevat wel parfum, maar ruikt daardoor super lekker! Van de vier producten vind ik dit de minste, maar dat komt dus omdat ik een gevoelige huid heb. De geur daarentegen vind ik wel super lekker en ik denk dat dit een fijn product is voor mensen met een wat drogere huid, omdat een bodycream wat dikker is en lekker insmeert.

Hand & nail cream €2,49 
Tot slot een handcreme en dit is precies de kleur roze waar ik van hou! Om eerlijk te zijn gebruik ik echt nooit een creme voor mijn handen, maar ik ging het natuurlijk voor jullie testen en ik merkte dat ik vooral na het werken en schoonmaken even mijn handen in wilde smeren. De handcreme heeft een subtiele geur, die mij heel erg bekend voorkomt, maar ik zou niet weten wat het is! Zoals op de verpakking vermeld wordt; hij trekt inderdaad zeer snel in. Dit vind ik alleen maar fijn, want ik heb een hekel aan vieze en/of vette handen.

 Dit waren de producten van deze maand! Ik vind het super leuk dat ik mijzelf Etos Friend mag noemen en ben heel erg benieuwd naar de producten die nog komen gaan. Ik ben oprecht enthousiast over deze producten! Misschien valt er volgende keer wel iets tegen, maar dan zal ik dat eerlijk melden. Er zijn eigenlijk twee dingen belangrijk bij een blog: 1) orginaliteit en 2) eerlijkheid. Ik zou nooit een product kunnen promoten waar ik zelf niet achter sta. Heel erg bedankt voor het lezen en tot snel! Xx

You May Also Like

1 reacties

  1. Ik ben hier ontzettend benieuwd naar geworden. Etos maakt een frisse start.

    BeantwoordenVerwijderen