ARTWIZZ

by - maart 19, 2017


Hi allemaal, het weekend is alweer voorbij... Ik heb het deze week super druk gehad met school, werk en trainen bij het Rugcentrum. Vrijdag was ik naar de LUSH Kalverstraat opening, daar komt snel een video van online. Zoals jullie misschien weten heb ik sinds februari een MacBook Pro en ik vind het wel belangrijk dat deze goed beschermd wordt. Afgelopen week ontving ik een pakketje van Artwizz Berlin, een Duits bedrijf, met twee hele mooie sleeves. Een MacBook sleeve en een cable sleeve, allebei in de kleur goud (matching!) en met een zachte binnenkant. Ik vind het super leuk en handig dat ik een bijpassende cable sleeve heb voor mijn oplader en adapters. Artwizz heeft nog veel meer leuke kleuren (https://artwizz.com/en/c041856/bags) en ook voor verschillende maten en soorten MacBooks. Na Boer Zoekt Vrouw ga ik nog even leren voor mijn herkansing. Goodnight alvast XxYou May Also Like

2 reacties