Smoothie

by - februari 09, 2017


Hi allemaal! Gister was ik een dagje vrij en 's middags maakte ik deze smoothie. Het leek me leuk om een soort stap voor stap foto collage te maken! Je kan eigenlijk alles erin gooien wat je wilt, maar voor mij geen smoothie zonder aardbeien. In de zomer gebruik ik vaak verse, maar daarbuiten hebben we altijd bevroren aardbeien uit de diepvries in huis. Ik begin met het persen van twee sinaasappels, daarna snij ik 1 banaan in stukjes en ik voeg meestal een handje aardbeien en een handje frambozen toe. Optioneel: yoghurt! Ik gebruikte eigenlijk altijd vanille yoghurt, maar daar zitten toegevoegde suikers in en dat wil ik eigenlijk niet voor mijn smoothie. Deze Campina Vifit naturel yoghurt is heel erg lekker en er zit geen suiker of zoetstof in! Als laatste kan je ook nog optioneel chiazaad toevoegen, ik doe dit niet altijd. Je proeft er verder trouwens niks van, dus ik ga het vanaf nu vaker toevoegen! Wat is jouw favoriete smoothie?


You May Also Like

1 reacties