Powder

by - februari 03, 2017


Hi allemaal. Vandaag wordt de derde vrijdag dat ik naar het Rugcentrum ga en ik kan niet beginnen zonder een nieuwe outfit. Bij deze mijn workoutfit (dit is een woordgrap snapje). Alleen met de sport BH buiten was veel te koud dus ik heb binnen nog twee detail shots gemaakt. Alles wat ik aan heb is van H&M, alleen m'n schoenen zijn van Reebok. Ik doe een traject van 12 weken, waarbij ik twee keer per week train om m'n rug en lichaam sterker te maken. Dit na aanleiding van dagelijkse hoofdpijn en veel onderzoeken.  Ik hoop dat het gaat werken natuurlijk! Misschien kan ik een keer een workout routine opnemen, alleen ik weet niet of ik daar binnen mag filmen. Ik ga binnen kort ook weer m'n haar knippen en verven, zoals je kunt zien is dat ook wel nodig. Als laatst ga ik proberen in ieder geval om de dag een blogpost te plaatsen en elke vrijdag en zondag staat er om 07:00 een nieuwe video online. Uiteindelijk wil ik dit gaan uitbreiden naar woensdag, vrijdag en zondag, maar eerst m'n diploma! You May Also Like

0 reacties