Curves

by - februari 10, 2017


Hi allemaal! Vandaag begint mijn toetsweek, maar ik wilde graag mijn nieuwe fitness top aan jullie laten zien! Deze komt van fitnessguru en is van de lijn Curves by Petra. Het eerste wat mij opviel was eigenlijk de verpakking, hoe cool is deze koker? Ik vind het echt origineel en leuk. De top is een beetje doorschijnend, maar met een nude of zwarte sport bh komt het wel goed. De broek was helaas al uitverkocht, maar gelukkig past deze top bij elke zwarte sport legging! Ik draag er eentje met mesh van Forever21. Er lag sneeuw dus het was echt veel te koud om buiten foto's te maken, daarom heb ik ervoor gekozen om het maar gewoon binnen te doen. Wat vinden jullie van deze top? Hij is nu trouwens in de sale! Er staat trouwens ook nog een Plan with me video online op mijn Youtube kanaal, link staat bovenaan ☺️


You May Also Like

0 reacties