&

by - februari 15, 2017


Hi allemaal! Ik zit midden in mijn toetsweek en ben ook nog een beetje ziek, maar morgen zal ik proberen een video op te nemen voor vrijdag! 8 duizend abonnees, zo veel! Ik had het nooit verwacht toen ik met Youtube begon. Wel vroeg ik me af of er überhaupt iemand is die mijn blogposts leest haha! Als je dat doet, zou je hieronder kunnen reageren? Het hoeft niet een heel verhaal maar 'ik lees het' of 'ik ben hier' is genoeg. Zo weet ik gewoon wie er leest en of ik door moet gaan met bloggen. Ik kan echt niet wachten tot mijn eindexamens geweest zijn en ik EINDELIJK de middelbare school kan verlaten (ik doe VWO, voor als je je afvraagt hoe dat eigenlijk kan). Nu over op leuk nieuws! Ik heb eindelijk Final Cut Pro, dus hopelijk worden mijn video's edits beter. Ik moet er nog wel even mee oefenen, dus misschien ga ik voorlopig nog verder in iMovie. Vrijdag is mijn toetsweek afgelopen en dan ga ik naar Den Haag, ik heb namelijk een plekje weten te bemachtigen bij LUSH x Cynthia.nl Beautyschool. Er is dan een workshop over huidverzorging en ik kan Cynthia (ook bekend als MissLipgloss) ontmoeten! Super leuk en ik heb echt heel veel zin in vrijdag. Als het mag ga ik natuurlijk alles filmen en dan staat dat zondag online. Nu ga ik snel weer verder met wiskunde... Xx

You May Also Like

2 reacties

  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik lees het! Je blog is supermooi! Ik heb zelf nog maar pas een blog, dus ik kan heel veel van je leren!!! Je Youtube-video's zijn ook superleuk!
    xoxo
    P.s. Heeft Anne ook een blog?

    BeantwoordenVerwijderen