Unicorn

by - januari 24, 2017


Hi allemaal! Vandaag had ik alleen CITO Engels en maar 1 lesuur, dus ik was om 12 uur uit! Daarna heb ik twee video's opgenomen, maar eentje is helaas mislukt dus die moet ik later opnieuw doen. Mijn moeder was zaterdag naar Amsterdam en toen heeft ze deze Lush Unicorn Bubble Bar meegenomen. Toen ik zag dat de Valentijnscollectie er was, dacht ik meteen: 'Die moet ik dit jaar echt hebben!' In deze post wat foto's en het enige wat ik er verder over kan zeggen is dat hij super lekker ruikt en ik raad hem echt heel erg aan! Ik heb hem nog niet gebruikt, maar bubble bars van Lush zijn altijd amazing. Lush heeft ook een aantal leuke Valentijns cadeautjes waar de Unicorn inzit, dus mocht je nog iemand willen verrassen? Ik wil trouwens een domein gaan kopen voor mijn blog, maar welke URL zal ik doen? Let me know! Xx
Vraag: Welk product vinden jullie het leukst van de Lush Valentijnscollectie? Bekijk alles op https://nl.lush.com/products/valentijn


You May Also Like

0 reacties