Organize Video's

by - januari 22, 2017Hi allemaal! Dit weekend heb ik weer twee nieuwe video's voor jullie!
De eerste heb ik vrijdag ochtend geupload en dat is een Action stoplog + organize tips! Mijn nieuwe upload schema is als volgt: elke vrijdag om 07:00 een nieuwe video zoals normaal. Meestal duren deze tussen de 6 en 9 minuten. Elke zondag om 07:00 zal ik een wat kortere video uploaden van ongeveer 3 tot 5 minuten. Ik vind een video per week te weinig, maar het lukt me gewoon niet om twee volledige video's te maken, dus probeer ik het een tijdje zo. Zaterdagochtend is de enige ochtend dat ik kan filmen, alle andere dagen moet ik of vroeg naar school of vroeg werken. Ik hoop dat jullie dit begrijpen! Ik kan niet wachten tot de examens voorbij zijn, dan ga ik naar Budapest, Barcelona en waarschijnlijk Amerika! En na de examens heb ik natuurlijk ook veel meer tijd voor foto's en video's! Als laatste wil ik nog iedereen bedanken die geabonneerd is op mijn Youtube kanaal, ik heb nu 5000 abonnees en dat is echt super veel en lief en leuk. Xx


You May Also Like

0 reacties