London

by - januari 17, 2017Hi allemaal! Ik kwam er achter dat ik afgelopen zomer bijna niks op mijn blog geplaatst had, terwijl ik juist toen leuke dingen gedaan heb en foto's heb gemaakt! Hopelijk vinden jullie het oké dat ik af een toe een throwback op mijn blog post. Vaak vind ik opeens foto's waarvan ik vergeten was dat ik ze had gemaakt of ik vind een SD kaart terug die ik kwijt was! Bij deze een aantal snaps van Londen, maar mijn zusje en ik één dagje naartoe gingen met een busreis. De busreis was vreselijk en is echt niet aan te raden, maar Londen was geweldig! Drie jaar geleden waren we er al een keer eerder geweest, maar toen was de grootste Lush winkel ter wereld er nog niet. 's Ochtends vroeg stonden we voor de deur en we liepen als eerst naar binnen toen de winkel opende, het was zó groot en leuk. Volgens mij hebben we daar anderhalf uur gespendeerd. Voor meer beelden kun je mijn Londen vlog bekijken en ik heb natuurlijk een Londen shoplog opgenomen! Afgelopen week heb ik een Budapest tripje geboekt voor juni en een weekje vakantie naar Barcelona in juli! Ik heb er super veel zin in en ben op beide locaties nog nooit geweest. Helaas moet ik daarvoor eerst nog even door mijn eindexamens zien heen te komen..You May Also Like

0 reacties