Com

by - januari 27, 2017


Hi allemaal! Vandaag heb ik eindelijk een domein naam gekocht! Je kunt mijn blog nu bereiken via www.juliaverbij.com! Ik heb hiervoor gekozen, omdat je nooit weet wat de toekomst brengt en .com is lekker makkelijk. Mijn video's blijven natuurlijk in het Nederlands, maar het liefst zou ik volledig in het Engels gaan. Aangezien video's maken in het Engels hem niet gaat worden, is het ook raar als mijn blog wel opeens Engels is. Dus, alles blijft lekker Nederlands. Ik kan altijd nog de helft Nederlands en de helft Engels gaan schrijven, maar dat zien we dan wel weer! Over twee weken zijn mijn laatste school examens en dan werken we toe naar de centraal examens in mei. Ook moet ik me nog inschrijven voor een studie, maar ik heb werkelijk geen idee.. Welke studie doe jij / zou jij willen doen? Let me know

You May Also Like

0 reacties