Lush & op tv

by - december 28, 2016Hi allemaal! Tweede Kerstdag ging ik na mijn werk in de supermarkt naar de Lush sale in Amsterdam. Het is de enige dag van het jaar dat er bij Lush een sale is, ook nog eens 50%!
Op de foto kan je vast een beetje zien wat ik gekocht heb, zal ik nog een Lush shoplog opnemen? Let me know! Nadat we geshopt hadden en terug liepen richting Amsterdam Centraal, kwamen we iemand van AT5 tegen die iets wilde vragen. Ze had een microfoon en camera en uiteindelijk zei ze: 'Dit wordt vanavond om 17:00 uur uitgezonden op AT5.' We gingen daarna naar mijn oma voor een kerstdiner, maar natuurlijk stond de tv aan om 5 uur. Hier kun je het stukje terug zien:
Om 0:22 zijn wij in beeld. Morgen om 07:00 uur komt de laatste 2016 video online, ik zie jullie snel weer in 2017! Xx

You May Also Like

0 reacties