2017

by - december 20, 2016


Hi allemaal, misschien merken jullie het op mijn Instagram en Youtube kanaal, maar de laatste tijd ben ik een klein beetje 'de weg kwijt' en heel veel aan het uitproberen. Ik bedoel hiermee geen drugs of enge dingen haha, maar 'blogger' dingen zoals verschillende filters, lettertypes, onderwerpen en upload tijden uitproberen. Wat werkt het beste, wat willen mijn volgers zien, wat vind ik leuk? Ik heb lichte OCD en alles moet bij elkaar passen, alle thumbnails op mijn kanaal, mijn Instagram feed, maar ook moet er een overeenkomst zijn tussen al mijn social media accounts. Daarbij wil ik wel mezelf laten zien en me niet voordoen als iemand anders, ik ben bijvoorbeeld geen fitnessgirl. Ik vind het lastig om me bij één ding te houden, want zodra ik heb besloten 'oké hier ga ik voor', komt er weer een mooier thema, lettertype of filter uit. Daarnaast heb ik gewoon nog elke dag school en heb ik twee bijbaantjes. Het is allemaal super druk, maar video's maken vind ik het leukste wat er is.

Verder is het bijna kerst en daarmee ook bijna 2017. Ik zou echt meer tijd moeten besteden aan school, aangezien ik in mei examen doe, maar in werkelijkheid zou ik het liefst elke dag video's opnemen, foto's maken en editen. Ik zou het liefst fulltime gaan werken zodat ik mijn studie aan de universiteit kan betalen zonder te lenen en dat ik eens buiten Europa op vakantie kan gaan. Helaas kan dit niet allemaal tegelijk en doe ik dus eigenlijk van alles een beeje. Mijn doel voor 2017 is dan ook om niet op te geven, maar door te zetten. In 2017 wil ik mijn vwo diploma halen, beginnen aan een universitaire studie, mij buiten Europa verplaatsen, heel veel video's uploaden en zoveel mogelijk bij mijn vriend zijn.

I'll keep you guys updated

Xx

You May Also Like

0 reacties