Maybelline Concealer

by - augustus 26, 2016


Hoi allemaal, vandaag schrijf ik over de Maybelline Instant Anti-Age Effect concealer! Ik heb deze bij de DM in Duitsland gehaald, omdat wij deze in Nederland niet hebben. Hij kostte €8,95 en ik koos voor de kleur 01 light. Deze concealer is voor onder je ogen en werd door veel youtubers aangeraden, dus ik was er erg benieuwd naar! Het sponsje bovenop is heel zacht en het is fijn om daarmee de concealer aan te brengen. Ik moet zeggen dat concealer aanbrengen met een beautyblender soms een beetje vervelend voelt (bij mij), maar met deze heb ik dat totaal niet. Je hebt vast al in de gaten dat ik er dus heel erg enthousiast over ben. Als je in het buitenland bent (in Londen zag ik hem ook liggen) en je komt hem tegen dan zou ik hem zeker meenemen! De concealer geeft een mooi effect onder mijn ogen en is niet te roze of te oranje, maar precies goed!

Wil je zien hoe ik hem voor het eerst gebruik en hoe hij bij mij staat? Kijk dan mijn youtube video: https://www.youtube.com/watch?v=mwKM0vFy_VI

You May Also Like

0 reacties