Ebelin make-up ei

by - augustus 28, 2016


Vandaag vertel ik jullie over de make-up sponsjes van Ebelin, te koop bij de DM in Duitsland. 
Voor het gemak noem ik de grote gewoon even beautyblender en de kleine noem ik concealer ei.
Ik kocht beide doosjes voor €2,49, wat ik een vrij goede deal vond! Ben je benieuwd naar deze budget make-up tools? Lees dan verder!


Zo ziet de verpakking eruit: niet heel bijzonder, maar wel fijn dat je ze vast kunt zien!
Een normaal formaat spons had ik al, maar de mini's nog niet. Voor €2,49 kreeg je er twee: een roze en een blauwe. Mijn zusje kocht de beautyblender van Ebelin in het blauw, dus de mini blauwe heb ik aan haar gegeven. Omdat ik eerst foto's en een video wilde maken, hebben ze een paar dagen liggen wachten!


Nu ga ik de beauty blender en de roze concealer spons natmaken. Je kan zien dat het concealer ei niet heel veel groter wordt, maar de beautyblender wel! Ik had eerst een beautyblender van H&M waar ik wel tevreden over was, maar nu ik deze van Ebelin heb gebruik ik die andere niet meer. Deze is veel fijner, goedkoper en zachter. Hij zorgt ervoor dat mijn foundation er heel mooi en natuurlijk uitziet, maar ik hoef geen 3 pompjes te gebruiken voor resultaat! (Sommige make-up sponsen nemen zoveel product op dat mensen bijna hun halve flesje moeten gebruiken)

Conclusie Ebelin 'beautyblender': Ik ben hier heel erg tevreden over! Mijn andere make-up spons gebruik ik niet meer en ook de foundation kwasten laat ik liggen. Een lange tijd droeg ik geen foundation, omdat ik het lelijk vond staan, maar deze beautyblender brengt het zo mooi aan, dat ik het weer op wil doen. Voor €2,49 is dit echt een aanrader, mocht je bij de DM komen! Heel jammer dus dat deze alleen in Duitsland te verkrijgen zijn. Laten we nu snel verder gaan met de mini concealer sponsjes.Conclusie Ebelin Concealer ei: Voor €2,49 krijg je er twee, wat een goede deal is! Ik denk alleen dat je er geen twee nodig hebt, dus ze hadden ze ook gewoon per stuk kunnen verkopen.
Ik snap het nut er eigenlijk niet echt van, je kan met de gewone spons ook concealer aanbrengen!
Het sponsje is ook vrij klein, wat bij sommige misschien wel zal verdwijnen in hun handen.
Het is wel leuk om een keer te proberen, maar ik denk niet dat ik het vaak ga gebruiken, het voegt eigenlijk gewoon niks toe. Ik kan me voorstellen dat als je MUA bent en niet je vingers of eigen beauty blender wilt gebruiken op iemand anders gezicht, dit product dan wel een uitkomst is.


Wat vind jij van make-up sponsjes en 'beautyblenders'? En ben je ooit bij een DM geweest?


You May Also Like

1 reacties

  1. Die beautyblender lijkt me erg fijn! Ik heb er eentje van boozycosmetics maar die vind ik eigelijk helemaal niks haha

    BeantwoordenVerwijderen