iPhone 6S: Rose Gold

by - december 06, 2015


21 november (twee weken geleden) ging ik naar de Apple Store, omdat mijn iPhone 5 stuk was gegaan. Laten maken was zo duur, dat ik liever een hele nieuwe kocht. Deze heb ik helemaal zelf betaald van mijn spaargeld. Voor het eerst kon ik zelf mijn mobiel uitkiezen, de zwarte iPhone 5 was een oude van mijn vader. Toen kon ik het echt niet laten om voor de rose gold te kiezen en om het nog meer 'girly' te maken, nam ik er ook nog een roze Apple hoesje bij. Helemaal in love en super voorzichtig. Deze mobiel leeft al twee weken in een Victoria's Secret make-uptasje, ik noem het de 'maxi cosi'. Hij mag natuurlijk niet beschadigen hihi. Maargoed, na 2 weken in gebruik kan ik zeggen dat ik er helemaal aan gewend ben en nog steeds super blij. De camera is zoveel beter en de telefoon zelf is zoveel sneller. Ik gebruik mijn telefoon nu ook voor mijn Youtube kanaal. De front camera filmt in 720HD en de normale camera 1080HD en kan zelfs in 4K filmen. Omdat ik maar 16GB heb (meer kon ik niet betalen) is hij bij een 4K filmpje al vol, dus dat gebruik ik niet. Maar al met al ben ik er super blij mee! Ik heb ook nog een video gemaakt: What's on my iPhone. Die kun je bekijken op mijn Youtube kanaal. 

Bedankt voor het lezen/kijken! 
X Julia 

You May Also Like

0 reacties