Lushy scrubs

by - april 24, 2015

Toen er aan Candice Swanepoel werd gevraagd wat haar geheim was voor een mooie huid was haar antwoord: 'exfoliate and moisturize', of te wel: scrubben en crème smeren. Veel mensen denken dat scrubs agressief zijn, maar dit hoeft helemaal niet zo te zijn. Mijn drie favorieten komen van - guess what - Lush. Een is speciaal voor de lippen, de ander kun je voor gezicht en lichaam gebruiken.

1. Ocean Salt face & bodyscrub 

Toen ik de vorige keer mijn lush favorites post maakte kende ik dit product nog niet, anders had hij er zeker bij gestaan. Ik gebruik het alleen voor mijn gezicht zodat ik er wat langer mee kan doen. De scrub maakt mijn gezicht super zacht en is zeker niet agressief. Echter als je kleine wondjes etc op je huid hebt zou ik het toch niet gebruiken, in ieder geval niet op die plekjes. De naam zegt al 'Ocean Salt' en zout prikt nogal als je huid open ligt. Aan de andere kant helpt zout met het helingsproces. 
Dus, de scrub is zeker niet agressief en de fijnste gezichtsscrub die ik ooit heb geprobeerd. Met stukjes schrijven ben ik niet zo van het kopieren en plakken, ik schrijf liever alles zelf. Toch heb ik bij deze post het stukje van Lush gekopieerd, omdat ze het zo goed kunnen vertellen:

"Deze versie van Ocean Salt heeft een iets andere samenstelling waardoor we geen conserveermiddel toe hoeven te voegen.
Zeewater is prima voor je huid omdat het een hoog mineraalgehalte heeft. Ocean Salt scrub bevat daarom heel veel zeezout. Citroen en limoen verfrissen je huid en avocado- en kokosboter verzachten. Een heerlijk product. Mocht het per ongeluk op je lippen terecht komen, het smaakt niet verkeerd. Gebruik een keer per week, een vettere huid kan het vaker gebruiken. Met draaiende bewegingen zachtjes inmasseren op een vochtige huid, afspoelen met warm (niet te heet!) water. Heb je een vette huid? Gebruik hierna de toner Tea Tree Water."
Over de Tea Tree Water heb ik al eens geschreven is mijn Lush favorites post. 

2. Bubblegum Lipscrub 
Lush: "Als de kleur roze een smaak zou hebben, zou dit hem zijn. Klinkt dat logisch? Weten we eigenlijk niet, maar voor de liefhebbers van Snowfairy is dit een must! Deze scrub verwijderd losse velletjes van je lippen voor lippen om te zoenen! Pak een beetje uit het potje en masseer deze over je bevochtigde lippen."
Vooral in de winter zijn mijn lippen een drama en het enige wat dan helpt is de combinatie Bubblegum + Lush' Honey Trap. Mijn Honey Trap is al bijna op en ik heb voor de zekerheid een nieuwe gekocht! Met de Bubblegum scrub kun je echter heel erg lang doen, je hebt maar een klein beetje nodig. 

Ik hoorde dat sommige mensen een aantal producten niet in de winkel konden vinden, daarom heb ik deze keer foto's in de winkel gemaakt in plaats van eigen foto's thuis. Zo kun je beter de setup etc zien. 


3. Rub Rub Rub Shower Scrub 
Deze scrub is speciaal voor het lichaam en ruikt echt super lekker. Alweer kan Lush het veel beter omschrijven dan ik: "Verfrissende douchescrub met zeezout en de geur van citroen en mimosabloesem. We gebruiken graag zeezout in onze producten omdat het zo goed reinigt en veel mineralen bevat. Bovendien lossen de scrubkorreltjes op zodat je doucheputje niet verstopt raakt! Masseer een hoeveelheide stevig in op je vochtige huid, afspoelen... Je bent heerlijk zacht en je ruikt fantastisch!"


Vorige week donderdagavond waren we naar Lush en toen heb ik een paar nieuwe dingen gekocht, onder andere een shampoo en twee Bubble Bars.

You May Also Like

0 reacties