Lush favourites

by - februari 08, 20151. Fresh Farmacy
De beste gezichtsreiniger ooit. Mijn favoriet #1. Heeft mij en mijn huid heel erg geholpen. Dit is een reiniger, maar er zit geen echte zeep in, waardoor het heel zacht is op je huid. Het is dus geen agressief product, agressieve producten met harde reiniger en/of scrubdeeltjes verergeren de onzuivere huid meestal juist.

2. Imperialis
Ook zo fijn, een dag en nachtcreme voor elk huidtype, extra goed voor een vette T-zone. Ik kreeg van andere creme's altijd uitslag, maar deze is heel goed en als hij op is mis ik het meteen.

3. Tea Tree Water
Deze toner gebruik ik altijd na het verwijderen van mijn makeup. Deze maakt je huid net wat beter schoon en Tea Tree wordt al jaren gebruikt bij een onzuivere huid.

4. Honey Trap
De beste lippenbalsem ooit. Al heel vaak opnieuw gekocht! Alles met vaseline droogt je lippen uit (ook labello), omdat er aardolie in de producten zit, wat de huid eigenlijk alleen maar afdekt en niet voedt. Moet jij de hele tijd maar lippenbalsem smeren voor zachte lippen? Probeer dan eens een Lush lippenbalsem

5. Baked Alaska
Deze zeep is fijn voor handen wassen of voor onder de douch en ruikt super lekker, wel jammer dat hij limited edition is, maar hij komt elk jaar terug met kerst.

6. Dorothy
Brings joy and happiness into your bathroom! Deze ruikt zo lekker maar gaat binnenkort helaas uit het assortiment :(

7. Full of Grace
Een serum, deze gebruik ik het minst vaak. Ik denk dat deze te vet is voor mijn huid, dus geen favoriet meer.. Ik ga hem aan mijn moeder geven! Edit: mijn moeder is heel blij met dit serum! Haar huid voelt daarna super zacht en het trekt ook snel in.

Other favourites (niet in de foto)
Grease Lightning (enige spot treatment die echt werkt)
Dream Cream
Herbalism Face Cleanser
Mask of Magnaminty Face and Body Mask
Bubblegum lip scrub
Angels on a bare skin Face Cleanser
Catastrophe Cosmetic Fresh Face Mask (fav)
Cupcake Fresh Face Mask


Het enige product dat ik vreselijk vind is Cosmetic Warrior, dit is een gezichtsmasker met knoflook en ik moest bijna overgeven. Voor de rest zijn alle producten geweldig!


Voor meer informatie kijk op www.lush.nl

You May Also Like

1 reacties