GRATIS DOWNLOADS

by - juli 23, 2018


Hi allemaal! Waarschijnlijk hebben jullie mijn website Cozy Collection al gezien, maar sinds afgelopen weekend kan je nu ook gratis goodies downloaden! Speciaal voor jullie heb ik 14 leuke achtergronden voor je mobiel gemaakt en een packing list: een handige inpaklijst voor je vakantie! 
Voor de packing list kan je de code: GRATIS gebruiken en voor de achtergronden: GRATIS14. 
Mocht je mij willen supporten mag je natuurlijk ook altijd de 1€ betalen ;) Het was niet mogelijk om items gratis aan te bieden, dus daarom heb ik de kortingscodes aangemaakt! Ook de Cozy Pastel Sweater staat sinds dit weekend te koop, mijn favoriete trui die ik zelf ontworpen heb en waar ik zo blij mee ben! In onderstaande video's zie je de trui ook voorbij komen. Hij is echt perfect voor op vakantie in het vliegtuig, maar ook voor een schooldag, als je snel de deur uit moet om boodschappen te doen of als je gewoon een avondje thuis op de bank zit, het kan allemaal! Xx

SaveSave

You May Also Like

0 reacties