EERSTE MUKBANG

by - april 08, 2018


Hi allemaal! Als jullie dit lezen ben ik aan het werk, ik moest vanochtend om 7 uur (!!) beginnen. Voor degene die het niet weten, ik werk al vijf jaar bij de broodafdeling in de supermarkt, elke zondag ochtend sta ik daar broodjes te bakken. Maar er staat nu iets heel leuks online, namelijk mijn eerste mukbang, samen met niemand minder dan Leonie van All About Leonie. Tijdens een heel leuk event van VEET vertelde ik dat ik graag een mukbang in de auto wilde opnemen en toen hadden we afgesproken om naar KFC en McDonald's te gaan. Tussendoor gingen we even foto's maken en die staan inmiddels al op onze Instagram accounts. Ik ben heel erg benieuwd wat jullie ervan vinden, ik kreeg zoveel honger tijdens het editen van de video haha! Geniet nog van jullie zondag! 💗You May Also Like

0 reacties